"Koop fysiek goud met een vast voordeel. Rechtstreeks van de goudmijnen".

Informatie goudmijnen van Tagiuk Gold L.L.C.

Inleiding

De kansen

De goudmijnen zijn USA geregistreerde bedrijven die goudmijn concessies in Alaska bezitten en exploiteren.

Het bedrijf heeft tal van licenties in Alaska ter grootte van 79 km2, misschien wel een van de rijkste goud gebieden op aarde. De goudmijnen zijn geen exploratiebedrijven; het zijn een volwaardige goudmijn bedrijven die momenteel uitbreiden met haar producties.

Het bedrijf streeft naar uitbreidingskapitaal om haar productie in Alaska te verhogen tot ongeveer 1.165 kg per seizoen (Euro 58.250.000) en om de ontwikkeling van haar activiteiten uit te breiden. Er wordt maximaal 7,5% van hun beoogde productie verkocht, dus er is zekerheid ingebouwd.

De directie van de goudmijn bedrijven erkent dat het gaat om investeringen in de huidige markt. Ze vinden dat ze de huidige investeerders een stimulans moeten bieden om te investeren; de goudmijnen zijn daarom van plan om kapitaal aan te trekken via de verkoop van fysiek goud met een korting van 11% zoals genoteerd aan de London Bullion Market Association (LBMA). Het doel is om € 7.500.000 aan goud te verkopen gedurende een periode van 7 tot 9 maanden, daarom is dit aanbod beperkt tot 160 kg, met een maximum van slechts 22,80 kg per maand. Dit goud (LMBA 999,9 puur goud) wordt na de financiële afsluiting van het aanbod in fysieke vorm (goudbaren) aan de klant uitgeleverd. Dit is een unieke kans om te investeren in bestaande goudmijnen.

Financieel

A must have in your portfolio

De financiële prognoses van de bedrijven gaan ervan uit dat de kapitaalsverhoging de aankoop van extra grondverzet- en kapitaal verwerkingsapparatuur het zal toelaten om de productie te verdubbelen met behoud of verhoging van de operationele efficiëntie. Aangezien de goudmijnen al meer dan 16 jaar actief zijn, kan de output worden voorspeld met een relatief hoge mate van vertrouwen en het financiële model gaat uit van een optimale output van 240 kg per maand in Alaska. Dit is gebaseerd op het wassen van 2.000 ton per uur, 0,2 gram per ton. 

Berekening:

Dus 2.000 x 0,2 = 400 gram per uur. 400 gram x 20 (uren per dag) = 8.000 gram per dag x 30 (dagen) = 240.000 gram per maand. Van ruw goud naar 999,9 (LMBA) puur goud levert een verlies op van 19% (9% zilver, wat koper en andere metalen). Dus samengevat, van iedere 1.000 gram ruw goud blijft 810 gram 999,9 puur goud over. Dus netto 194,40 kg. per maand.

Voor de FGSA kopers. Ze verzekerd zijn tegen een faillissement en voor overlijdensgevallen.

Hoewel goud al zolang in de beschaafde wereld bestaat als kostbaar bezit, wordt het pas relatief recent als essentieel beschouwd voor een goed uitgebalanceerde financiële portefeuille en daar zijn twee hoofdredenen voor : het beïnvloeden van factoren die de vraag en het aanbod van de grondstoffen. Het feit dat het in de nasleep van de financiële en politieke onrust steeds meer als een veilige haven wordt beschouwd.

De algemene analisten conclusie voorspelt dat de goudprijs voor de komende vijf jaar tussen de 62.000 en 74.000 Euro per 1000 gram zal liggen, zonder onvoorziene recessies of conflicten. Nog steeds onder de piekwaarde van 1980 (gecorrigeerd door inflatie) toen de wereldeconomieën niet totaal voor andere uitdagingen dan vandaag staan. Ondanks het feit dat gerespecteerde analisten de prijs per gram veel hoger hebben voorspeld.

Alaska, de historie

Management samenvatting

Het gebied dat nu de staat Alaska vormt werd circa 12.000 jaar geleden voor het eerst gekoloniseerd door Eskimovolkeren als de Yupik en Inuit en door diverse indianenstammen. Zij bereikten Alaska via de Beringlandbrug, de toen drooggevallen of dichtgevroren Beringstraat. De meesten trokken uiteindelijk verder Noord- en Zuid-Amerika in.

De eerste ontdekkingsreizigers en pioniers die het gebied verkenden kwamen uit Rusland. Een expeditie onder Ivan Fjodorov en Michail Gvozdev bereikte in 1732 Kaap Prince of Wales. De Russen waren vooral geïnteresseerd in de lucratieve handel en delven van goud. Op 20 augustus 1741 bereikte de Deens-Russische ontdekkingsreiziger Vitus Bering tijdens een van zijn expedities de Golf van Alaska en zag Mount Elias. Hij landde op Kayak eiland en voer langs het Kenai schiereiland en Kodiak eiland. Gedeeltelijk de Aleoeten volgend, voer het schip terug naar het Kamtsjatka schiereiland in Rusland, en landde uiteindelijk op Avatsjaei land. Daar overleed Bering tijdens de overwintering aan scheurbuik. De zee tussen Rusland en het pas ontdekte Alaska werd door de Russen de Beringstraat genoemd. De Russen vestigden een aantal nederzettingen in wat bekend werd als Russisch-Amerika (of Russisch-Alaska).

Tagiuk Gold is een goudmijn operatie in Alaska, USA; die relevante mijnbouw ervaring heeft sinds 16 jaar en op zoek is naar aanvullende financiering om haar aanzienlijke potentieel te benutten.

Er is minimaal 79 km2 beschikbaar voor mijnbouw. Alle concessie terreinen zijn volledig vergund voor alle manieren van goud delven.

 

Deze kans is mogelijk, omdat:

  • sterke en regionale overheden met persoonlijke connecties zijn
  • de wereldvraag is vele malen groter dan het aanbod
  • de goudmijnen hebben minimaal 79 km2 beschikbaar
  • sterke geologische gegevens (43-101 rapport) geven aan dat deze concessies grote hoeveelheden goud bevatten
  • locaties zijn heel dicht bij goede infrastructuren en werknemers gelegen
  • de expertise van de beheersstructuur is ook aanwezig

Wie koopt er fysiek goud?

De Verenigde Staten en Europa hebben nog steeds de grootste publieke goudvoorraden, maar het aandeel van China en Rusland is de laatste jaren wel verder toegenomen. Ook hebben andere Euraziatische landen veel goud gekocht. We hebben het over fysiek goud dat je kunt aanraken en voelen.

De goudbaren zijn niet ingekocht voor bankklanten. Ze zijn gekocht voor de landen zelf. Hoe weten we dit? Ze worden door de beurs aangewezen als zijnde voor levering aan de "huis"-rekeningen van de landen bij COMEX, niet aan klantenrekeningen .

GoldmanSachs alleen al kocht 3,2 ton aan fysieke goudbaren. Maar zelfs als het bedrijf haar voorraad opbouwt, zegt Goldman tegen klanten dat ze geen fysiek goud moeten kopen. Volgens Jeffrey Currie van Goldman waren de lange termijn vooruitzichten voor goud somber , maar wat blijkt? Grote stijgingen en veel vraag:-), misschien een jokkebrok?

“Op langere termijn spelen we in deze markt zeker graag aan de korte kant. We denken dat we een niet-structurele bearmarkt zijn, niet alleen in goud, maar in het hele grondstoffencomplex, omdat de individuele grondstoffenverhalen elkaar versterken, waardoor een negatieve feedbackloop ontstaat.”

Ondanks de ontwikkelingen op de papieren goudmarkten, weten we dat de fysieke markt in brand staat. De vraag zal in 2015 de bekende voorraden met minstens 1.350 ton overtreffen. Meer in 2016 en de komende jaren. Maar dat weerhoudt iemand er niet van om de papiermarkt op te zetten om heel goedkoop van de fysieke markt te kopen. Dit komt omdat de mysterieuze gouden "supplier of last resort" de fysieke leveringsvraag van COMEX zal vullen, althans voorlopig, hoe hoog deze ook stijgt en hoe laag andere voorraden ook zijn. Misschien weten deze banken en topbankiers iets en dulden ze geen pottenkijkers of kopers. U kunt bijvoorbeeld geen gelijke hoeveelheden goud kopen in de vorm van aandelen in een zeer liquide, gemakkelijk verhandelbare goudtrust HSBC. Dat is eigenlijk de bewaarder van de vermeende goudbaren in GLD, dus je zou denken dat ze het net zo goed zouden zien als goud? Blijkbaar niet...

Maatschappelijk verantwoord

Tagiuk Gold, onze missie

Tagiuk Gold werkt met ethische principes die verder gaan dan de standaard ecologische en duurzame doelstellingen die zijn vastgesteld door de Amerikaanse overheid. We werken samen met lokale gemeenschappen. We nemen alleen projecten aan waar de juiste economische, sociale en ecologische balans kan worden gevonden. Dat is wat ons anders maakt en dat maakt ons gewaardeerd, vertrouwd en welkom in de gemeenschappen waarmee we bezig zijn. Tagiuk Gold heeft een goede naam en staat bekend om haar betrouwbaarheid. 

De missie van het bedrijf is om een ​​activabasis op te bouwen die uitstekende rendementen zal opleveren voor haar FGSA-klanten.

We zien onze rol als het identificeren van geschikte concessies, het evalueren van commercieel potentieel, het werven van fondsen en het in gebruik nemen van goudmijnen. We vergroten onze kansen op succes door gebruik te maken van de nieuwste technologie en de best mogelijke interne en onafhankelijke professionele adviseurs.

 

Management team

 

De sleutel tot het succes is natuurlijk een kundig en sterk team. Dit management heeft 50 jaar gezamenlijke goudmijnervaring in Alaska en dat is aangevuld met belangrijke ervaren adviseurs  en een financieel controleur. Tevens is 

Andrew Lee

(CEO Tagiuk Gold)

Andrew Lee is de oprichter en eigenaar van Tagiuk Gold. Hij wordt de mijnbouwexpert genoemd van Alaska en heeft 16 jaar ervaring in tal van methoden van het goud mijnen in Alaska. Hij begon zijn eerste mijn in 2006 en na veel succes opende hij in 2008 een tweede mijn. Nu, in 2022, is hij eigenaar van 5 grote goudmijnen. Natuurlijk is na zo'n groei controle en aansturing van de diverse projecten een prioriteit.

Becki Lee

(accounting and goldroom)

Becki Lee heeft een bachelor in accounting en een master in management. Ze runt de goldroom (waar goud concentraat gezuiverd wordt) als haar eigen winkel en is zeer toegewijd aan het bedrijf van haar familie.

Spike Jardel

(onderhoud en chief personeel)

Spike's carrière bij de USA luchtmacht is een heel gevarieerde verzameling van werkzaamheden waaronder; vliegtuigonderhoud, kwaliteitsbewaking, logistiek manager en verantwoordelijk zijn voor piloten en missies. Spike werkt al 8 jaar bij Tagiuk Gold en is dus zeer belangrijk voor het goed functioneren van de (grote) machines die bij de mijnen actief zijn.  

Amber Lee

(goudmijnster in opleiding en mascotte)

 

Amber lee, de dochter van Andrew, is een jongedame en erg nieuwsgierig om te helpen waar ze kan. Voor haar 3de verjaardag heeft ze een bootje gekregen. 

Een van de wasgoten (slushboxes), zoals u kunt zien zit die aardig vol met het gele goedje.

Andrew Lee met een deel van de opbrengst (42,8 kilo). Totaal van het seizoen 2022 was dik boven de 100 kilo! (2 concessies)

Met Sarah Palin, voormalig gouverneur van Alaska (best standing bedrijf 2021).

"De afgelopen 23 jaar heeft goud de beurs verslagen."

Disclaimer

Deze presentatie en de inhoud ervan zijn vertrouwelijk en worden uitsluitend aan u ter informatie verstrekt en mogen niet opnieuw worden verzonden, verder worden verspreid aan een andere persoon of worden gepubliceerd, geheel of gedeeltelijk, via een medium of in welke vorm of voor welk doel dan ook.